Rame încheiate la comandă

Colaboarea constă în livrarea de către firma noastră a comenzilor clienţilor pentru rame încheiate la dimensiunile date de client. Ramele vor fi complet echipate cu geam, passepartout, carton spate, agăţători. Clientul va monta lucrarea în ramele respective.

Pentru acesta este bine să se amenajeze un centru de preluare a comenzilor pentru înrămări.

Elemente necesare pentru stand

  • Panou pentru monstrele de rame;
  • Masă şi maximum două scaune;
  • Un raft pentru lucrările înrămate şi neridicate.

Sfaturi importante

1. Standul trebuie amenajat într-un loc cu vad comercial bun. (cantitatea comenzilor depinde în proporţie de 75% de această poziţionare). Se recomandă spaţiile din magazinele universale, centrele oraşelor.

2. Standul trebuie să prezinte o serie de 10 – 15 lucrări înrămate expuse, gen expoziţie, din mai multe tipuri de lucrări: fotografii, pânze în ulei, acuarele, grafică, gravură, postere, goblenuri. Acestea se vor folosi ca model pentru alegerea ramelor pentru lucrările clienţilor.

Multor clienţi preţul unei lucrări de înrămare poate fi mare, însă mulţi clienţi îşi schimbă părerea văzând cum arată o lucrare înrămată.

3. Afacerea necesită o reclamă bine gândită şi eficientă.

Comenzile sunt trimise pe căile prezentate în pliantele alăturate la firma INTACT, după care clientul în maxim 4 zile primeşte ramele complet echipate în care trebuiesc montate lucrările clienţilor.

Astfel clientul poate onora comenzile aduse de clienţi în maxim o săptămănă de la preluare. Această perioadă este acceptabilă, este folosită chiar unele centre care au ateliere de înrămări în cazul unor aglomerări de comezi.

Avantaje

  • Investiţie minimă
  • Costuri de funcţionare minime